De magie van spirit dolls

Magie zit in ons bloed en we mogen dit gebruiken…

Hieronder zie je verschillende spirit dolls, die ik heb gemaakt… Ze hebben allemaal een eigen verhaal en elke spirit doll is een bijzondere helende reis om te maken en ze ondersteunen mijn pad. Ze raken me diep. Misschien kan jij ook de energie voelen? Wil je ook een spirit doll maken en de magie ervaren? Ik heb hier drie speciale trajecten voor ontwikkeld. Je kan er één  of meerdere volgen, ze sluiten ook mooi op elkaar aan.

Keuze 1: Nu een speciale introductie reis met de spirit dolls, naar hoe je meer je vrouwelijke intuïtie kan volgen.  Start 1 november met 3 keer live op maandagavond van half 8 tot uiterlijk 9 uur.  Deze kan je ook terug kijken, mocht je er niet bij aanwezig kunnen zijn.  Meer info of Meld je hier aan.

Keuze 2: Een uitgebreide online workshop om spirit dolls engelen/godinnen te vilten met alle stappen en een meditatie ter waarde van 4 live lessen meer info of meldt je aan.

Keuze 3: Keuze 3: Een uitgebreid traject van 3 maanden met deels online, maar ook live les in mijn atelier. Dit in combinatie met het boek “de ontembare vrouw”. Start 1 februari meer info volgt nog. Geef het vooral aan als je interesse hebt. 

Met dank aan de prachtige lessen/ pelgrimsreis van Sacred Familair  💕