De magie van spirit dolls

Magie zit in ons bloed en we mogen dit gebruiken…

Hieronder zie je verschillende spirit dolls, die ik heb gemaakt… Ze hebben allemaal een eigen verhaal en elke spirit doll is een bijzondere helende reis om te maken en ze ondersteunen mijn pad. Ze raken me diep. Misschien kan jij ook de energie voelen? Wil je ook een spirit doll maken en de magie ervaren? Ik heb hier drie speciale trajecten voor ontwikkeld. Je kan er één  of meerdere volgen, ze sluiten ook mooi op elkaar aan.

 


Nu een speciale reis met de creëer je eigen toverfee van vilt, naar hoe je eigen magische leven kan creëren. Intenties kan zetten die voor jouw werken en dat je durft je intuïtie te volgen.     Meer info of Meld je hier aan.

Keuze 2: Een uitgebreide online workshop om spirit dolls engelen/godinnen te vilten met alle stappen en een meditatie ter waarde van 4 live lessen meer info of meldt je aan.

Keuze 3: Keuze 3: Een uitgebreid traject van 3 maanden online. Dit in combinatie met het boek “de ontembare vrouw”. Start op 21 september 2023 meer info volgt nog. Geef het vooral aan als je interesse hebt. 

Met dank aan de prachtige lessen/ pelgrimsreis van Sacred Familair  💕