Leuk dat je interesse hebt in de workshop engelen vilten! Deze workshop kan je nu direct via filmpjes online volgen. (live is ook mogelijkheid dit kan op zondag 8 januari) We starten met prachtige zachte meditatie (deze kan je meerdere keren doen) en je krijgt een mooi afgestemd pakket waarbij je zelfs 2 engelen kan maken! Fijn om de ander cadeau te doen aan een ander. Je kan op elk moment starten. De engelen/godinnen hebben mij erg ondersteunt bij oa rouwverwerking en zachtheid voor mezelf.  (rouw kan je als heel breed ervaren zoals verlies van iemand, relatie, baan, dier etc. Kan je wel wat ondersteuning bij verwerken gebruiken? Het creëren helpt bij doorvoelen. Een aparte coach rouw sessie erbij is ook mogelijkheid. (samen 150,- vraag voor de mogelijkheden) (naast mijn levenservaring, de kunstacademie heb ik ook Creatieve Therapie diploma en vele mensen mogenbegeleiden) mijn persoonlijk verhaal staat onder het formulier.

(hier een filmpje over hoe ik een ocean drum gebruik als rouwverwerking)

Je zou ook met groepje kunnen aanmelden dit kan ook in mijn atelier of juist via zoom.   Vele mogelijkheden omdat elke situatie anders is. Ik overleg graag met je.

Jaaa Fijn

Hieronder mijn verhaal

Engelen/godinnen geven steun

Het maken van mijn godin of beschermengel in wol steunt mij erg, vandaar dat ik dit graag doorgeef en jou dit ook wil laten ervaren…
De workshop is ontstaan uit iets heftigs en pijnlijk wat mij overkwam. En nog steeds een uitdaging is om mee om te gaan. Deze energie maakt dit voor mij iets dragelijker.
Mijn vader is in 2018 plotseling overleden. Een hele verandering en hoe je met het leven omgaat. Met oud nieuw was ik heel bewust dat er een nieuw jaar aan zat te komen zonder mijn vader. Met dit verdriet heb ik getekend, want als ik iets weet dan is het dat creativiteit helend werkt. Door de gevoelens in kleur uit te drukken werden de gevoelens na een tijdje zachter en ervaarde ik ineens een engel. Een Liefdevolle zachte energie. Ze sloeg haar vleugels om me heen. Ik voelde me gekoesterd. Deze liefdevolle koesterde energie tekende ik op de achterkant van het papier dwars door het verdriet heen. Later heb ik deze Engel op de tekening in wol gemaakt. Krachtig. Ze er ziet niet uit als een “klassieke engelen afbeelding”. Daar gaat het ook niet om. Het gaat over de energie en wat daaruit wil ontstaan. Ik voel me gesteund door deze krachtige zachte liefdevolle energie. Ik hoef niet alles te weten. Overgave en zachtheid. De engel in wol herinnert me hieraan.

 

 

nog wat reactie’s van een deelnemer….

Annelies: Mijn spirit doll geeft me warmte, vertrouwdheid. Ze geeft me de ruimte om te kunnen spelen in veiligheid. Ze vertelt me hoe plezier maken mij een beter mens maakt, en dat spelen niet alleen voor kinderen is, en cruciaal om gezond te blijven. Ze heeft mijn kamer een hele fijne plek gemaakt, en als je haar aanraakt voelt het heel erg vertrouwd. Het is alsof er een deel van mij terug is gekomen dat ik kwijt was. Het is echt erg verrassend.

 

Birgit: Toen ik de workshop engelenvilten van Femke voorbij zag komen, sprak mij dat erg aan. Ik had al eens een workshop ‘ocean drum’ bij haar gevolgd en dat was heel leuk om te doen. Het vilten heb ik online gevolgd. Dat heeft zo zijn voordelen. In de workshop zit een mooie opbouw en voor elk onderdeel is een instructiefilmpje gemaakt dat je in je eigen tempo kan volgen. Als je het niet meer precies weet hoe je bijvoorbeeld vleugels moet maken kun je dat makkelijk opzoeken. Wat ik zo mooi vind aan Femke’s wijze van lesgeven is dat ze benadrukt dat je het speelse kind in jezelf moet opzoeken en dat het vooral gaat om het plezier in het creëren en tegelijkertijd heb je de basistechnieken geleerd.  Ik kan deze workshop aanraden, het is het zeker waard. Maar een waarschuwing is op zijn plaats… het is moeilijk om te stoppen als je hier eenmaal mee aan de slag gaat 😊 (hieronder zie je haar mooie resultaten)

 

 

Hoe gaat dit te werk?

Vooraf maak ik een pakketje afgestemd op jouw kleuren. Deze kleuren ontstaan na een meditatie die ik je stuur. Je ontvangt binnen twee weken een afgestemd pakketje met verschillende soorten wol, zijde etc. Geverfd en al. En natuurlijk vilt naalden en alle materialen nodig voor engel/godin. Iets wat we normaal in m’n textielatelier samen doen, doe ik nou met veel liefde vooraf voor jou. Dit magische pakketje haal je op of kan ik versturen. Een prachtig zachte meditatie met helende muziek en 15 filmpjes met alle stappen om engel te maken. Deze mag je 7 weken bekijken 💜🙋‍♀️ Je kan het ook samen met iemand doen als rouwverwerking.

Lijkt dit je fijn?

De bijdrage is €95 inclusief €15 voor het materiaal waar je 2! engelen mee kan maken (excl. eventuele verzendkosten 4,50). Of 80,- zonder materiaal.
(de waarde van deze lessen staat gelijk  aan 4 live lessen per keer 85,-) En deze workshop kan Je ook nog meerdere keren terug kijken en nog vele leuke extra filmpjes zoals hoe je de wol wast en verft.