Magie zit in ons bloed en we mogen dit gebruiken…

Wil je meer magie in je leven ervaren? Stap met mij onder de waterval van overvloed. En ontdek een nieuwe wereld…
Creëer je eigen toverfee van vilt en bekrachtig daarmee je intenties voor het nieuwe jaar.
En deel daarmee jouw magie…

En jaaaa ik sta hier voor het eerst onder de waterval en ook nog in de winter met heel veel plezier. Heerlijk verfrissend. Ik hoop daarbij jou een glimlach te bezorgen en ik wil je graag vertellen dat er meer mogelijk is dan je denkt. Door te creëren, creëer je letterlijk een nieuwe wereld en vanuit intuïtie trek je je verlangens naar je toe. Ze willen geleefd worden. Alles zit al in je.

Ik heb deze laagdrempelige, speelse en creatieve workshop speciaal voor jou gemaakt. Het is een online workshop, zodat meer mensen met magie en naaldvilten kennis kunnen maken. Ook als cadeautje voor jou, voor een symbolische prijs.
Zo word je draagster van jouw magische staf.

We beginnen op 22 maart 2023 weer na het succes van vorig jaar.

Doe je mee?
Delen heel graag, zodat we samen de wereld in deze aparte tijd magischer kunnen maken.

meer info in dit filmpje

Nu voor introductieprijs van €99,-  inclusief prachtig wolpakketje en verzendkosten (normaal 299,-) Als nieuwjaars cadeautje voor jullie.
Investering kwa tijd ongeveer 2 tot 5 uurtjes plezier per week wat voor jouw goed voelt.

(de waarde van deze lessen staat gelijk aan meer dan 4 live lessen per keer 85,-) Ik deel hierbij mijn ervaring, kennis en onderzoek naar de magie van creëren en naaldvilten van de afgelopen 12 jaar!

Wat ontvang je?

  • filmpjes en een meditatie om je intentie helder te maken
  • een manier hoe intentie collage maakt
  • een prachtig wolpakketje met toverstaf.
  • filmpjes hoe je de toverfee maakt 
  • uitleg hoe je intentie in object plaats
  • speelse oefeningen die helpen bij het creëren oa. lachyoga
  • verassing filmpjes oa. hoe je de wol wast en verft ook.

Reactie deelnemer: Annelies: Mijn toverfee/engel geeft me warmte, vertrouwdheid. Ze geeft me de ruimte om te kunnen spelen in veiligheid. Ze vertelt me hoe plezier maken mij een beter mens maakt, en dat spelen niet alleen voor kinderen is, en cruciaal om gezond te blijven. Ze heeft mijn kamer een hele fijne plek gemaakt, en als je haar aanraakt voelt het heel erg vertrouwd. Het is alsof er een deel van mij terug is gekomen dat ik kwijt was. Het is echt erg verrassend.

Jaaa ik stap graag met je in de magische wereld… Ik meld me nu aan.

 

 

Reactie: ik kreeg een tijdje geleden nog een fijn berichtje van 1 van mijn cursisten die de online cursus had gevolgd over spirit dolls creëer je eigen toverfee en hoe dit ook weer doorwerkte in haar flow. Zo fijn om te merken dat het overkomt in de filmpje en ook hoe het popje helpt met haar flow. En zo prachtig ook om popje te zien met de symbolen erop… En ook zo eigen

Femke dit is mijn popje.. Ik had em al binnen een week zo goed als klaar na het uitpakken van de doos met wol. Het popje staat voor het stromen van creativiteit, humor en delen van creativiteit. Net klaar voordat we begonnen zijn met het inrichten van mijn nieuwe atelier. Ik vond het heerlijk om te maken. En heb de meeste van jouw leuke en inspirerende filmpjes bekeken tijdens het maken. Heel fijn dat je dit wilde delen. Er is inmiddels veel stroming in creativiteit ontstaan; ik draai de laatste tijd regelmatig projecten met kinderen. Plus organiseer ik een kunstmarkt, kunstroute en popup galerie in mijn woonplaats. Als dadelijk alles rustiger wordt verheug ik mij er op dat ikzelf lekker weer aan de slag ga met mijn eigen ‘dingetjes’. Dankjewel voor de mooie flow 💜 mona