Ga je mee op reis?

Magie zit in ons bloed en we mogen dit gebruiken…

Een speciale introductie reis met de spirit dolls (zielspopje), naar hoe je meer je vrouwelijke intuïtie kan volgen, Inclusief een mooi materiaal pakketje!  Start 1 november. (Ook mooi rond het Keltisch nieuwjaar Samhain waar de sluiers van “de andere wereld” nog wat dichterbij zijn)

We gaan eerste week verbinden met het verhaal over de vrouwelijke intuïtie en je maakt een intuïtieve tekening. Ik leer je hoe je dat doet, en ook hoe je de tekening kan “lezen”.  Vanuit de tekening maak ik een afgestemde pakketje en deze ontvang je rond 8 november. In de tweede week maak je eigen spirit doll. En in derde week bekijken we de spirit dolls en geef ik je mooie vragen om in contact te komen met je spirit doll.

Drie keer op maandagavond ga ik live van half 8 tot uiterlijk 9 uur in een besloten facebook groep. Op 1 november, 8 november en op 15 november.  Deze kan je ook terug kijken, mocht je niet op maandagavond aanwezig kunnen zijn. In deze groep kan je ook vragen stellen.

Dit pakket heb ik speciaal gemaakt voor 10 vrouwen. Verder is de cursus te volgen via filmpjes en een meditatie. Kortom een prachtig pakket een cadeautje als je wilt ervaren wat een spirit doll is en wat een spirit doll voor je kan betekenen.
Bijdrage €25,-
Investering kwa tijd ongeveer 2 tot 5 uurtjes per week wat voor jouw goed voelt.

Reactie deelnemer: Annelies: Mijn spirit doll geeft me warmte, vertrouwdheid. Ze geeft me de ruimte om te kunnen spelen in veiligheid. Ze vertelt me hoe plezier maken mij een beter mens maakt, en dat spelen niet alleen voor kinderen is, en cruciaal om gezond te blijven. Ze heeft mijn kamer een hele fijne plek gemaakt, en als je haar aanraakt voelt het heel erg vertrouwd. Het is alsof er een deel van mij terug is gekomen dat ik kwijt was. Het is echt erg verrassend.

jaaa ik reis graag mee:

Op dit moment zijn er 10 deelnemers en is daarmee de reis vol. Je kan eventueel aanmelden voor de wachtlijst.