Ben je met een groepje vrienden, familie, collega’s etc en wil iets speciaals op maat, dan ben je bij mij aan het goede adres.

Ik vind het heerlijk om iets op maat te bedenken. Hierbij kan ik mijn verschillende passie’s inzetten! lachyoga, intu├»tief schilderen, dansen, textiel, spelen etc

Hieronder zie je een paar voorbeelden van wat ik op maat heb bedacht.

Wat mocht ik een bijzondere workshop verzorgen. Ik voel me diep geraakt, ik hou er zo van om workshops uit te voelen voor belangrijke momenten in je leven. Om zo het leven samen te vieren en te eren, doormiddel van de creativiteit. Een ritueel uitdenken. Ik was al een maand aan het voelen voorbereiden, hoe kan je met meerdere 1 ocean drum maken? De oerstroom van het leven, die je breng tot de kern van eenheid. We zijn allemaal een druppel in de ocean. En we stromen samen en mogen elkaar vieren, bekrachtigen en herinneren aan de overvloed. En toen kwam er een prachtig idee van de bloem en ieder zijn eigen bloemblad. Het vieren van diversiteit, zonder anders te hoeven zijn. De bloem die open kan en dicht.
KIJK MAAR MEE
Een diepbare vriendin gaat in mei trouwen en zij wou graag een prachtige ocean drum en toen kreeg ik deze ingeving. We hebben met ze 7en een prachtige ocean drum gemaakt, als bedding voor haar prachtige huwelijk. Het eren van haar helende weg. Zo (met dit geluid) gaat ze naar het altaar lopen met de bedding van haar vrienden en in haar kern in haar kracht (zij maakte de binnenkant van de ocean drum waar het geluid doorheen stroom en 1 blad) Zo mooi symbolisch. En ieder koos bepaalde zaadjes voor zijn eigen geluid energie, en hoor maar hoe mooi het samen klinkt!

Een persoonlijk schilderij voor de verjaardag van een vrouw die 60 werd.

Haar dochter belde me op, omdat ze haar moeder graag wou verrassen met iets speciaals. Haar moeder was enthousiast over vilten en ze wou graag een vilten schilderij. Maar ja wat voor schilderij?

Op de bewuste dag kwamen ze met het hele gezin om samen dit schilderij te maken met haar als leiding. Er ontstond een heel mooi geheel, haar levenspad en hoe ze als gezin bij elkaar zijn gekomen. De symbolen van de geboortekaartjes zitten er ook op. het was een hele mooie fijne verbindende dag, waarbij niemand ooit had kunnen bedenken wat er uitkomt. Voelde zo bijzonder om dit proces te mogen begeleiden. Het kunstwerk hang nu boven hun keukentafel.


Met groep vriendinnen A la Hundertwasser workshop