Welke dier ondersteunt jou?

Deze workshop is ontstaan, omdat ik zelf zo geniet van werken met ruwe vachten en het geeft zo’n heerlijk oergevoel. Het is ook zo’n prachtige techniek natvilten en ook één van de oudste technieken. Ik ervaar dat je zo eerder contact kan maken met het persoonlijke en collectieve onderbewuste. (net zoals vogels weten waar ze heen vliegen, kunnen wij ook intunen op de kennis van de mensheid van begin af aan heeft opgedaan) Deze “herinneringen” erven we van onze voorouders en kan gezien worden als creativiteit die nooit opdroogt. Zo kan je mooie boodschappen ontvangen die jou kunnen ondersteunen. Aan het eind heb je ook iets mooist wat je helpt te herinneren wie je in je kern bent.

WAT LEER JE? Je leert werken met je krachtdier, vachtvilten, natvilten, vrij werken, spelen en natvilten. Het is ook een fijne work-out, waar je mag masseren rollen en ook gooien. Alle energie van je afgooien die je niet meer nodig hebt en vooral ook plezier maken…

Ik heb allemaal mooie wol uit de omgeving voor jullie verzameld ook alpaca wol… doe je mee?

Wat is mijn ervaring hierin?
Al ruim 15 jaar creëer met textiel en vooral met wol en vilten. Creëren ondersteunt mijn leven.  Hier in voel ik me gesteund vanuit de “ongeziene geestenwereld” (nimfen, elfjes, krachtdieren, kabouters etc) 

Ik heb hierin heel wat geëxperimenteerd en dit deel ik graag met jou..  en natuurlijk neem ook mijn kennis mee van de kunstacademie, creatieve therapie en lachyoga. Ik werk heel intuïtief en voel wat nodig is. 

De workshop is op 10 september of zaterdag 1 oktober en de bijdrage is nu tijdelijk 77,- en ook mooie introductie op de textiel jaargroep.

jaaa ik meld me aan!

 

wil je wat meer achtergrond informatie etc..