Een oceandrum is een instrument dat het geluid van de zee geeft. Heerlijk ontspannend en fijn om mee te spelen. Je waant je als het ware bij de zee. Je kan hem ook gebruiken bij visualisaties en meditaties.

In deze workshop begeleid ik (Femke Kloppenburg) jou bij het maken van je eigen oceandrum met textiel. Jouw drum heeft zijn eigen geluid. Dit ga je creëren in het eerste gedeelte van de workshop door middel van verschillende zaden. Het geluid kan variëren van een zacht zandstrandgeluid tot het geluid van de zee in de branding… Wat past bij jou?

Daarna volgt er een visualisatie om zo met dat beeld als inspiratie jouw oceandrum te kunnen beschilderen met wol (met punchen/droogvilten.)
Heerlijk om te laten ontstaan…

nog een reactie van een deelnemer: Een oceaan drum maken bij Femke Kloppenburg is spelen en snoepen met vorm en kleur. In haar atelier waan je je in een andere kleurrijke wereld en ze moedigt je op een open manier aan om je eigen kleur en klank te maken om aan het einde van de dag met een prachtig zelf gecreëerd cadeau naar huis te gaan. je eigen unieke oceaan drum.