Open les Lachyoga

Donderdagavond 20 september en 4 oktober
19:30 tot 21:15
Open les bijdrage: 10 euro
Kom je met z’n tweeën dan betalen jullie beiden 5 euro.
Ervaring met meditatie of lachyoga is niet nodig.
Na deze twee open lessen wordt er begonnen met een lachyoga-groep die om de twee weken samen komt. 
Geef je hier op…


Zes jaar geleden stak Iris van Deutekom mij met dit heerlijke virus aan. Dank ❤
Ik voel me hierdoor meer aanwezig op deze wereld. Het niet zichtbare meisje, had een manier gevonden om zichzelf zichtbaar te maken.
Ik heb een weg gevonden om meer contact te ervaren met anderen en met mezelf. Vanaf kinds af en worstel ik met blokkades, onzekerheid, gevoeligheid, zwaarte en verlegenheid. Met creativiteit kon ik hier gelukkig voor een deel mee omgaan. Een enorme drive om te creëren, wat ik niet in woorden kon uitten. Met Lachyoga kan ik weer contact maken met mijn spontane flow, wat ik ook uit de creativiteit ken. Ik kan lachen met alles wat er voorbij komt. Ik hoef er niet meer mee te worstelen, juist ermee lachen helpt om het laten te stromen. Mijn gevoeligheid wil alleen maar gezien en gevoeld worden.

Heerlijk spelen en lachen met alle stemmentjes. Voelen of ook het tegenovergestelde van het stemmentje waar kan zijn. “Ik ben hopeloos” ik ben krachtig! Als het stemmetje bevrijdend voelt, dan klopt het. Het leven en jezelf niet zo serieus te nemen en tegelijkertijd ook weer wel. Ik kan zo meer contact met mijn diepe kern ervaren.

Afgelopen jaar heb ik al wat lessen gegeven en ik weet dat het klopt en toch blijft het ook nog erg spannend. Ik kom hier alle stemmetjes erin tegen. Ik geef mezelf toestemming om hier heerlijk mee te gaan experimenteren komend jaar. Voel je een roep om mee te experimenteren of herken je hier iets van? Je bent harte welkom met al je gevoelens en gedachten! En wil je me helpen dit te verspreiden, zodat ik deze roep kan leven! ❤❤❤❤❤❤❤

En jaaaah we gaan het ook combineren met creativiteit, Jaaa intuitief tekenenen en we gaan zingen en muziek maken, dansen en verkleden en ballonnen en en en

Spelen is vertrouwen dat alles op het juiste tempo ontstaat. Serieusheid ontstaat wanneer we vanuit onzekerheid, controle willen uitoefenen op de situaties.
Het is heerlijk om eens goed over mezelf te lachen. lachen doorbreek vastzittende energie, brengt dingen in beweging en helpt ontspannen. lachen is een sterk medicijn tegen stress, pijn en conflicten. er is niets beter en meer betrouwbaar om je geest en je lichaam weer in evenwicht te brengen dan lachen. humor verlicht je lasten, geeft hoop, brengt je in contact met anderen en houdt je met je benen op de grond gefocust en alert.

In september op donderdagavond start er een cursus lachyoga. Op donderdagavond 6 en 20 september zijn er open lessen! Geef je hier op…
We zullen het ook vaak combineren met iets creëren.