Kom een jaar lang experimenteren, inspiratie opdoen, nieuwe technieken leren, ervaringen uitwisselen en elkaar inspireren. Werken aan jouw droomproject! Een bijzonder kledingstuk, een schilderij een supergroot schilderij of juist heel klein, alles kan. Je mag gebruik maken van al mijn kennis, materiaal, faciliteiten (spinnewiel, kaardenbak, naaimachine, punchmachine, textielboeken, textielverf etc.) en inspiratie! Dit allemaal in mijn ruime atelier van 50 m2.

We beginnen elke keer met rondje om elkaars werk te bekijken. Als je er behoefte aan hebt kunnen we je werk dan ook inhoudelijk bekijken/bespreken, met de mogelijkheid om je persoonlijke proces hierin mee te nemen. Je bepaalt zelf wat je wilt doen/leren. Wanneer je je op andere technieken wilt richten dan alleen textiel is dat ook mogelijk. Op (en na) de kunstacademie heb ik met veel verschillende technieken geëxperimenteerd. Ook vanuit de opleiding ‘Genezend Tekenen’ die ik volg leer ik veel om mensen op persoonlijk vlak te begeleiden, en kunstwerken te maken die je steunen in het dagelijkse leven.

Ook zal ik laten zien waar ik zelf mee bezig ben. Ik blijf verder ontwikkelen met materialen en methodes, laatst bijvoorbeeld met foto’s op vilt en stof.

Je kan veel bijleren! Keywords: punchen, textiele sieraden, artyarn spinnen met kralen, soluvlies, angelina, stempels maken, zijde verven, betekenis van kleuren, batikken, textiel schilderijen, met sneeuw verven, á la Hundertwasser schilderen, theater, lachen tekenen, spelen, kunstwerken lezen, 3d textielverf, borduren, textiel krijtjes, haken, breien, hoe kleuren je kunnen helpen, wol mengen met de kaardenbak. En nog veel meer!

Datums:
Jaargroep 1
Start 22 september,  2018
Datums: 22 september, 20 oktober, 17 november, 15 december, 19 januari, 16 februari, 16 maart, 13 april en 11 mei
Jaargroep 2
Start 6 oktober,  2018
Datums: 6 oktober, 3 november, 1 december, 12 januari, 9 februari, 9 maart, 6 april, 4 mei en 1 juni
Laat me weten als je interesse hebt!
Tijd: 10:00 tot 16:30
De 9 dagen kosten nu samen 495,- (eventueel in termijnen te betalen) inclusief heel veel basismateriaal (stoffen, textielverf, wol etc) en lekkere soep!
Mocht je een keer niet kunnen en dit tijdig doorgeven dan kun je je les inhalen in een andere workshop.
Deze aanbiedingsprijs geldt tot 10 september! Daarna wordt het 525,-!
Zit je te twijfelen over de Jaargroep? Kijk in de agenda om kennis te maken..  Als je mee wilt doen, maar de genoemde datums niet kunt, laat het vooral weten! Bij voldoende belangstelling start ik dan een tweede Jaargroep.
 
  

Een voorbeeld hoe ik zelf te werk ga met mijn jasjes:

Steeds weer een beetje borduren, vilten, hier een kraaltje erbij, daar een mooi draadje spinnen of toch verven. Ik kan er zo jaren over doen, steeds weer kijken.
Veel herinneringen en dromen kan ik hierin kwijt. Het is heerlijk om te dit doen! Hoeveel tinten groen zijn er wel niet? Is het jasje af of toch niet?
En ook al zijn ze wel af voor nu, dan kan ik er toch later weer wat kleine dingen aan veranderen. Het leven verandert je idealen, je herinneringen en je dromen. De kleuren die je steunen. Heerlijk hoe een kledingstuk samen met jou groeit.

Wil je ook een keer helemaal je eigen kledingstuk maken? Of een groot schilderij? Deze Jaargroep is hier heel geschikt voor!