Wil je heerlijk vrij en intuïtief kleding bewerken/maken? Maak je al veel of weinig met textiel, maar meer met vaste patronen? Hier leer ik je freeform spelen met textiel! Dus hoe je een ontwerp kan laten ontstaan, zonder plan en vooral vanuit vertrouwen op jouw intuïtie. (unieke kans, dit jaar voor het laatst ik ga me meer richten spirit dolls etc)

Heb je altijd al iets met textiel willen doen, maar weet je niet hoe? Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Alles wat ik afgelopen 15 jaar heb geleerd komt aanbod, vooral ook de durf om te experimenteren 🥰 (Er komt ook een e-book naslagwerk met filmpjes.)  En ik deel gratis materiaal uit aan het eind van les zodat je thuis aan de slag kan!

Na en tijdens deze cursus kan je prachtige persoonlijke kledingstukken maken waar jij in straalt en eventueel ook voor anderen! Dit is mijn nieuwe jaarcursus “intuïtief kleding bewerken/maken”  en deze kan je ook alleen online volgen op je eigen tempo. Het zijn in ieder 7 live weekenden in jaar, je kan ook losse weekenden volgen of losse dagen! 

Ga je mee op ontdekking naar je eigen creativiteit naar hoe je vanuit je intuïtie kleding leert ontwerpen en bewerken? Ik help je op een speelse manier om vanuit gevoel kleding te maken en recyclen. Je kan de thema’s  los volgen.

Hieronder alvast de eerste datums EN JE KAN JE OPGEVEN!

8 en 9 juli jaarcursus intuïtief kleding bewerken/maken  Alles over wol verven en natvilten vachtvilten met krachtdieren meer info hier!

30 sep en 1 okt gastdocent Marijke van welzen (na het succes van 3 jaar geleden komt ze weer langs, zo leuk!)  We gaan Textielcollage maken op je kleding! Vertel je eigen verhaal in Textiel. Hier kan je meer lezen over Marijke’s workshops.

Je kan je hieronder aanmelden! Bijdrage 199,- inclusief soep en veel basis materiaal

28 en 29 oktober: Maak je eigen zwanenmantel.
Bijvoorbeeld een mooie cape, jas, rok met jouw symboliek.
Maak je eigen rituele kleding waar jezelf uitnodig om helemaal te stralen…      meer info komt je kan ALVAST AANMELDEN HIERONDER!

 

25 en/of 26 november Thema alles over intuïtief werken met punchmachine/ droogvilten 
(live in mijn atelier met toegang tot online omgeving)

zoals hoeden maken (ja ook 3d zonder de naaimachine), kleding bewerken en ook in combinatie met de wasmachine, werken met breisels en de punchmachine (kortom van alles over mijn 15 jaar ervaring met de punchmachine en intuïtief werken!) Deze cursus die ik al 12 jaar geef is daar ook een onderdeel van!

jaaaa ik doe mee!!!

Het programma hierna komt nog…

Nog wat informatie over intuïtieve kleding bewerken en mijn atelier:

Ik leer je op een intuïtieve manier, heerlijk genieten van het proces van het maken en er is van alles aanwezig in mijn atelier punchmachines, lock machines naaimachines, a la katwise, borduur garen, wol, textielverf, stempelen en zoveel meer..  een heerlijke snoepwinkel en dit mag je allemaal gebruiken! En natuurlijk ook mijn ervaring van 15 jaar creëren en experimenteren met textiel als textielkunstenaar.
Wat je aandoet kan je helpen ondersteunen in wie je in je kern bent. Een kledingstuk is fijne manier om je te helpen herinneren wie je bent en wie je wilt worden. Het omhult je als een liefdevolle deken om je heen. Je hebt je kleding altijd mee. Je kan de kleur dragen die jouw helpt bv rood voor meer gaan staan voor jezelf, geel voor vrolijkheid en ook voor helemaal gaan stralen zoals de zon, Blauw voor het water met flow mee etc. En natuurlijk kan je kijken waar kleuren persoonlijk voor jouw voor staat…

Hierboven een filmpje van een bijzonder jasje, welke ik in opdracht heb gemaakt. Een filmpje, zodat je alle details goed kan zien. Het jasje gaat voor mij over om met en in zachtheid tot bloei te komen en zo in je troon te gaan staan. Om zo alle perfecties en imperfecties te omarmen en tot je kracht en eigenheid te maken…

Als je met liefde je kleding maakt of bewerkt, voel je deze energie ook in je kleding. De intentie kan je ook in kleding voelen.  Je kan ook losse dagen meedoen. (klik hier zie je meer van mijn kledingcreaties)